« Produkter & Tjänster

Inbrottslarm

Oavsett om det gäller slott eller koja, kiosk eller industri så är en bra larmanläggning ett oersättligt skydd för din egendom. Men när du skall skaffa en larmanläggning måste funktion och uppbyggnad vara väl genomtänkt. Detta gör du tillsammans med en kunnig och pålitlig leverantör och installatör. Vi kan erbjuda inbrottslarm anpassade för alla storlekar på fastigheter. Bor du i villa väljer du en komplett larmsats som enkelt styrs av låset på din ytterdörr. Gäller det en större fastighet eller industri kanske det krävs ett mera avancerat system, vilket vi på Larmelektronik AB gärna hjälper dig att projektera, installera och utföra service på.

För villa eller mindre företag

PowerMax Plus är ett av det mest sålda trådlösa larm till villor och mindre företag i hela skandinavium. Med en inbyggd röstmodul som ger instruktioner och systemstatus på svenska. PowerMax har också en kraftfull inbyggd siren i centralen samt inbyggd telefonuppringare som t.ex. kontaktar dig, larmcentral, eller vaktbolag, och ger ifrån sig ett röstmeddelande om vad som har inträffat. Larmet kan skydda dig mot t.ex. inbrott, brand, överfall, eller vattenskador. Powermax serien är rekomenderat av SSF (Svenska Stöldskyddsföreningen).

För större företag

Vi har många lösningar för större företag och industrier, kontakta oss för en konsultation om hur vi kan göra ert företag säkert.

GSM larm

Vi erbjuder också GSM larm, ring oss för mer information.

Klicka på bilderna för en större bild:

Powernax Kit
PowerMax Plus Start Kit
Powermax Pro GSM
Powermax Pro GSM Kit
rx-8 alarm